Wat gaat de tijd toch snel! We starten deze week alweer met de nieuwe ronde van de D&I Versneller E-learning. In zeven weken krijg je in zeven modules het complete playbook om een start te maken met D&I in jouw organisatie. Het mooiste is: het maakt niet uit of je nu nog alleen bent, met een paar collega’s of al een echte ambassadeursgroep hebt. Je legt in een aantal weken een stevig fundament neer en maakt een plan waar je de beslissers in je bedrijf mee kan enthousiasmeren. Dat klinkt toch fantastisch.

Ja, we zijn er wel eens op gewezen dat we veel van onze ‘geheimen’ zomaar met iedereen delen. Eigenlijk vinden we dat logisch, want uiteindelijk zijn we allemaal nodig om samen die natuurlijk inclusieve samenleving en -arbeidsmarkt te realiseren. Dus hoe meer mensen we kunnen helpen een begin te maken, hoe beter.

Het mooie aan de e-learning is dat we alle ervaringen die we hebben opgedaan met het incompany programma de D&I Versneller hebben verwerkt in extra aanbod en masterclasses. Zo gaan we tijdens één van de modules dieper in op gedrag in organisaties en bieden we de masterclass ‘Belemmerende Overtuigingen’ door antropologe Inge Orlemans. Ik heb zelf die masterclass ook gevolgd en kan je het zeker aanraden. Na twee uurtjes had ik nieuwe inzichten en kon ik uitdagende situaties op een nieuwe manier aangaan. Absoluut de tijdsinvestering waard!

Met al onze volle agenda’s letten we steeds meer op waar we onze tijd aan uitgeven. Ik kan me daarom voorstellen dat je niet weet of je de komende zeven weken tijd hebt met de e-learning aan de slag te gaan. Precies daarom is het online programma een jaar voor jou toegankelijk. De Q&A’s die elke ronde worden georganiseerd kan je het hele jaar door live bezoeken of later terugkijken wanneer ze opgenomen zijn.

Er is geen excuus meer om vandaag je D&I te versnellen. Je krijgt van ons de tools, de kennis, de inzichten. Je hebt alle tijd om het programma te doorlopen, kunt gebruikmaken van de Q&A’s of een 1-op-1 sessie plannen. Én je bent automatisch onderdeel van een netwerk met andere D&I Versnellers: de D&I Business Community. Deze mooie club mensen komt eens per maand samen rondom een belangrijk D&I thema en we nodigen hier regelmatig een inspirerende spreker voor uit.

Deze maand komt Karen Lampe, Diversity, Equity & Inclusion Lead van Deloitte om met ons in gesprek te gaan over de zin en onzin van meten en data op het gebied van D&I. In juni neemt Suus Reep van Possible Impact ons mee in haar unieke werkwijze om door middel van modern noaberschap te werken aan inclusie. Augustus staat met Stefanie Bakx van RegelSteef in het teken van inclusief ondernemen. De gastsprekers van het najaar houden we nog even geheim, al weten we stiekem dat ook dit weer hele bijzondere sessie worden.

Wij geloven, nee – weten, dat de inclusieve samenleving en -arbeidsmarkt kan. Voor een groot deel weten we ook wat er voor nodig is. Een absolute zekerheid is dat dit een missie voor ons allemaal is. Niet voor niks zeggen we altijd: Het gaat (ook) over jou!

We nodigen je vandaag nog uit om die stap te zetten die je al veel te lang uitstelt. Er is geen excuus meer, je krijgt alles wat je nodig hebt en we doen het samen. Meld je hier aan voor de D&I Versneller online programma!