Digitale kennissessies Wet Banenafspraak

Natuurlijk Inclusief® organiseert regelmatig workshops rondom de Wet Banenafspraak. Professionals van gemeenten en UWV uit heel het land nemen deel aan de sessies die ingaan op de Wet, de samenwerking en wat te doen bij ziekte.

Naar aanleiding van deze workshops komt vanuit de deelnemende professionals een duidelijke behoefte naar voren: praktisch aan de slag met operationele knelpunten en meer verbinding tussen gemeente en UWV.

webinarOm onze gezamenlijke, inclusieve doelen verder te brengen, sluit Natuurlijk Inclusief® de handen ineen met beroepsvereniging SAM. In 2022 organiseerden Natuurlijk Inclusief® en SAM twee digitale sessies over de Wet Banenafspraak. Deelnemers zijn professionals van gemeenten en UWV kwamen samen om in gesprek én aan de slag te gaan met thema’s die landelijk spelen.

De eerste kennissessie was in juni 2022 en had betrekking op samenwerking tussen gemeenten en UWV. Het verslag van deze sessie lees je hier.

De tweede kennissessie was in september 2022. Tijdens deze kennissessie gingen we in op een good practice van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het verslag van deze sessie lees je hier.

Word onderdeel van de kenniskring Wet Banenafspraak en blijf op de hoogte van alle komende activiteiten en ontwikkelingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden kan via deze link.