Bij Natuurlijk Inclusief® zijn we in 2021 de campagne Ga Ik Je Zien?! gestart met de volgende twee doelen:

  1. Bijdragen aan een positiever en meer realistisch beeld van ongekende talenten, en
  2. De boodschap delen dat élke werkgever inclusief werkgever kan zijn en élk bedrijf impact kan maken.

Inmiddels is ‘Ga ik je zien?!’ (GIJZ) het geen campagne meer, maar een beweging, waarin we samen met anderen blijven DOEN voor een inclusieve arbeidsmarkt. De ambassadeurs van GIJZ komen uit hele verschillende hoeken: werkgevers, overheid, ervaringsdeskundigen, re-integratie partijen, maatschappelijke organisaties, enz.  Zij laten zichzelf zien voor een Natuurlijk Inclusief Nederland!

Ambassadeurs (en anderen) kunnen gratis gebruik maken van de Ga Ik Je Zien?! – toolkit. Dit jaar hebben we de D&I Business Community gelanceerd; een levendig netwerk van D&I professionals die bij elkaar komen rond belangrijke thema’s, van elkaar leren, elkaar inspireren en de wereld elke dag een stukje inclusiever maken.

Voor slechts € 105,- per jaar neem je deel aan deze inclusieve (maar toch ook exclusieve 😉) community. Elke maand organiseren we een digitale bijeenkomst rond een belangrijk thema. In mei was dit bijvoorbeeld een sessie met gastspreker Karen Lampe van Deloitte over de data gedreven inzet op D&I. In juni neemt gastspreker Suus Reep van Possible Impact het stokje over en zal ons meenemen in inclusief werkgeverschap vanuit noaberschap (vraag de jaarplanning op via info@natuurlijkinclusief.nl).

Community members krijgen korting op alle betaalde activiteiten van Natuurlijk Inclusief® en ontvangen elk jaar een praktisch en/of inspirerend cadeau. Deze zomer organiseren we een live D&I zomerbijeenkomst waar we elkaar ontmoeten, spreken en verbinden. Daar kan alleen maar iets moois uit voortkomen.

Wil je ambassadeur worden en bijdragen aan de grootste impact ketenreactie van Nederland? Of wil je een goed voorbeeld delen dat verdient in het zonnetje gezet te worden? Meld je dan aan via gijz@natuurlijkinclusief.nl en vergeet niet gebruik te maken van onze inclusieve toolkit.

Sluit je je dan meteen aan bij de D&I Business Community en profiteer van een netwerk rijk in ervaring, kennis, kansen en tools zodat we samen de volgende stap kunnen zetten naar een natuurlijk inclusief Nederland! Je meldt je aan via info@natuurlijkinclusief.nl of 055-303-1462.

Ga Ik Je Zien?!