In maart organiseerden we de Masterclass ‘Belemmerende Overtuigingen’ van Inge Orlemans als onderdeel van de D&I Versneller E-learning. Ondanks de brede interesse voor deze sessie, konden slechts een aantal D&I Versnellers aansluiten. Dit kwam doordat we de masterclass net voor het Paasweekend planden. Dat kunnen we beter!

Gelukkig is Inge bereid om, samen met ons, in de herkansing te gaan. Dit keer is de masterclass open voor álle geïnteresseerden en dat betekent dat ook jij kan deelnemen! Net als in maart bieden we de masterclass online aan om het zo toegankelijk mogelijk aan te kunnen bieden. Ik heb de vorige keer zelf meegedaan en het is echt een aanrader. De inzichten van die sessie neem ik nog bijna dagelijks met me mee.

Je leert wat belemmerende overtuigingen zijn en hoe je ermee om kunt gaan zodat je meer succes en voldoening hebt in je werk én je privéleven. Met een aantal oefeningen ga je direct aan de slag met concrete voorbeelden uit jouw eigen leven. Na deze masterclass kan je gemakkelijker verbinding maken met jezelf en met anderen. Voor iedereen die zich (professioneel) inzet voor inclusie dus van grote meerwaarde.

Inge Orlemans

Deelnemers aan de D&I Versneller (E-learning) en/of D&I Business Community Members nemen gratis deel aan deze inspirerende masterclass. De opname van deze sessie is blijvend te vinden in de online leeromgeving. Handig voor als je het nog een keer terug wil kijken (en geloof me – dat wil je). Dit is één van de vele voordelen van het memberschip bij Natuurlijk Inclusief®. Regelmatig organiseren we boeiende sessies en elke maand nodigen we een inspirerende gastspreker uit. Als member kan je aan veel van deze sessie gratis deelnemen en krijg je korting op alle andere activiteiten van Natuurlijk Inclusief®.

Wordt lid van de D&I Business Community voor slechts €105,- per jaar via deze link! Ben je nog geen lid en wil je wel graag deelnemen? Dat kan! Meld je via deze link aan! We kijken ernaar uit je bij deze masterclass te ontmoeten!

Nog even alle praktische informatie op een rij:

  • Wat: Masterclass Belemmerende Overtuigingen
  • Wanneer: 20 juni 2024 van 19:30 tot 21:00 uur
  • Waar: Online, na aanmelding ontvang je de link
  • Investering: Leden gratis/ niet-leden €45,-