Speciaal voor leidinggevenden, HR-professionals en kwaliteitsmedewerkers presenteren we het D&I Leiderschapsprogramma. Het is niet nodig om al binnen jouw eigen organisatie met D&I te werken. Tijdens het programma word je, aan de hand van een fictieve casus, meegenomen in de ins-en-outs van succesvol Inclusief Leiderschap.

Dit exclusieve programma start op 3 oktober (Diversity Day) en wordt dit jaar eenmaal aangeboden. We hebben maximaal 8 plaatsen beschikbaar om elke deelnemer de aandacht te bieden die dit programma vraagt.

Reserveer nu alvast een plek in dit programma via opleidingen@natuurlijkinclusief.nl o.v.v. ‘Leiderschapsprogramma’.

Het D&I Leiderschapsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een leven lang toegang tot een digitale leeromgeving met videolessen, achtergrond informatie, tools en oefeningen t.w.v. €399;
  • Twee livedagen werken aan een fictieve casus t.w.v. €1.600;
  • Een 1-op-1 call met directeur Crystal Ziel t.w.v. €170;
  • Membership van de D&I Business Community t.w.v. €105;
  • Een werkboek t.w.v. €50;
  • Korting op alle activiteiten van Natuurlijk Inclusief®.

Het totale aanbod van dit programma heeft maar liefst een waarde van €2.324. Dit jaar krijg je toegang voor slechts €850. We garanderen niet dat de prijs voor dit programma na 2024 zo laag blijft.

Voorafgaand aan de start van het leiderschapsprogramma krijg je het uitgebreide werkboek toegestuurd. Vanaf 3 oktober start je, op je eigen tempo, online met de videolessen en oefeningen. Op 22 oktober en 7 november staan de twee livedagen gepland op een inspirerende locatie in Amersfoort. Twee trainers nemen je in twee volle dagen mee in de wereld van Inclusief Leiderschap. Bij het succesvol doorlopen van het programma ontvang je aan het eind het certificaat ‘D&I Versneller’.

De komende periode zullen we meer delen over dit unieke programma. Dus wees gewaarschuwd: vol = vol.

Schrijf je daarom vandaag nog in voor het D&I Leiderschapsprogramma van Natuurlijk Inclusief®.