Misschien herken je het binnen je eigen organisatie: de laatste twee maanden zijn veel mensen ziek. Soms gaat dat om een collega, soms om een samenwerkingspartner en soms om een leverancier. Zou het komen omdat we met z’n allen zo druk zijn? Of hangt er iets in de lucht?

Tijdens dit soort periodes is het belangrijk een beetje lief voor elkaar te zijn. Dat betekent een zieke een kaartje sturen, een beetje meer geduld te hebben met elkaar en soms ook het uitstellen van een deadline.

Het was onze bedoeling de opbrengsten van de Werkconferentie Wet Banenafspraak in december met jullie te delen. Dat delen dat gaan we zeker doen en wel in de vorm van een digitaal magazine. Maar we gaan ook een beetje lief voor onszelf zijn en dat betekent dat het magazine niet in december uitkomt, maar in februari.

Waarom meteen twee maanden later? Veel van onze gesprekspartners bij deze uitwerking werken bij gemeenten of andere overheid. Als jij tot die groep behoort dan herken je vast dat december een maand is van drukte, afronden, verantwoorden en deadlines. Dat hoort erbij en tegelijk betekent dit ook dat er weinig ruimte is voor aanvullende zaken.

We doen eens lief en nemen de komende tijd, samen met een deel van jullie, de tijd en ruimte om de uitkomsten van de Werkconferentie Wet Banenafspraak uit te werken en vorm te geven. Ze mogen immers een begin zijn van veel meer oplossingen binnen de uitvoering van deze wet.

Heb je je nog niet aangemeld en wil je toch graag meewerken aan het magazine? Laat het ons weten via info@natuurlijkinclusief.nl.