De Werkconferentie Wet Banenafspraak vindt plaats bij Landgoed de Horst in Driebergen-Rijsenburg, een rolstoeltoegankelijke locatie midden in een idyllisch en rustig bosgebied.

Maar de locatie in de Utrechtse Heuvelrug heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan een groen en glooiend landschap! Deze locatie, omgeven door een idyllisch en rustig bosgebied, is volledig rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het onlangs bekroond als regiowinnaar van de Meetings Award én heeft het de landelijke zilveren prijs ontvangen als beste trainingslocatie van het jaar 2021!

Op Landgoed de Horst vind je op onverwachte plekken inspiratie. Vind de stilte tijdens een bezinnende wandeling door het bos en laat je verrassen op een van de plekken met historische waarde. Laat je voeten eens stilstaan terwijl je over de vijver staart. Of maak ruimte in je hart voor een gedicht. Ook wordt je uitgedaagd om je zintuigen aan het werk te zetten als je de kunstexpositie bij de leerruimten bezoekt.

Kortom: We zijn er dan ook zeker van dat je de conferentie verlaat met veel energie, ideeën en inspiratie! Meld je daarom nu aan!

👉Ben je nu nieuwsgierig geworden naar hoe de locatie eruit ziet? Check dan deze video!

Landgoed De Horst

Landgoed De Horst
Landgoed De Horst
Landgoed De Horst