WWB

Datum & Locatie

Dinsdag 3 oktober 2023
09.30 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed De Horst, Driebergen-Rijssenburg

Tarief

Regulier deelnametarief: € 349,00.
Per persoon, exclusief 21% btw én inclusief het boek ‘Perspectief!’

Kortingen voor groepen:

  • 3-5 personen: 12,5% korting
  • 6-10 personen: 15% korting
  • 11-15 personen: 22,5% korting

Extra informatie OV en parkeerplaatsen:

De locatie is met een gratis parkeerplaats voorzien (aanrijroute via entree Horstlaan). Deelnemers kunnen het boordje naar het parkeerplaats P1 volgen. Verder is het mogelijk via openbaar vervoer naar de locatie te komen. Dat kan vanaf de treinstation Driebergen-Zeist. Vanaf het treinstation rijdt de bus 50 richting Veenendaal of Wageningen via Zeist/Doorn (elk kwartier), ‘s avonds en in het weekend om het half uur. De reisduur is ongeveer 10 minuten tot de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat. Vanaf hier kunnen deelnemers de Hoofdstraat oversteken. Aan de linkerzijde bevindt zich de entree van Landgoed de Horst.

Organisatie

De Werkconferentie Wet Banenafspraak ‘Het gaat (ook) over jou’ wordt georganiseerd door Natuurlijk Inclusief® (onderdeel van ICQ Groep).

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen op onderstaande wijze.
Telefoon: 055 303 14 26
E-mail: info@natuurlijkinclusief.nl

Annuleren

Ben je bij nader inzien helaas verhinderd dan kun je tot vier weken voor aanvang van de werkconferentie kosteloos annuleren. Bij annulering minder dan 4 weken voor de bijeenkomst is restitutie niet meer mogelijk. Uiteraard kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega. Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/ per e-mail.

Uitgebreidere informatie vind je in onze deelname voorwaarden.

Terug naar programma en aanmelden