De werkconferentie komt steeds dichterbij en je bent vast benieuwd welke sessies er deze dag op de agenda staan. Het definitieve programma maken we binnenkort bekend, maar we kunnen nu alvast een tipje van de sluier oplichten!

Tijdens de Werkconferentie op 30 mei a.s. geeft Klariena Bouma de workshop “Reflectief Werken”. Klariena komt uit Meppel en is een inspirerende en gepassioneerde trainer, adviseur, verbinder, procesbegeleider, intervisiebegeleider, trainingsacteur & trouwambtenaar.

In deze workshop staat het thema bewustwording centraal. Wat doe ik? Wie ben ik? Welke verantwoordelijkheid neem ik voor mijn keuzes? Welke invloed heb ik op mijn eigen situatie. Wat kan een ander van mij leren en wat kan ik van die ander leren? Je ontdekt hoe je in verbinding blijft met jezelf en met de ander. Want dat is de basis voor een fijne samenwerking en biedt mooie kansen en ontwikkelingen.

Dit thema sluit helemaal aan bij onze Werkconferentie, want we willen samenwerken én oplossingen vinden voor knelpunten die ons in de weg staan om bij te dragen aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Wil je deze en de andere sessies niet missen? Reserveer dan vandaag nog hier je ticket en profiteer van de vroegboekkorting!

Klariena Bouma

Werkconferentie Wet Banenafspraak

WWB
WWB