Ga ik je zien?

Onze missie

Er is niets wat ons tegenhoudt inclusief werkgever te zijn. Niets anders dan onze eigen beelden en overtuigingen. Dat is een behoorlijke uitspraak en wij bij ICQ-Natuurlijk Inclusief durven hem te doen.

Iedere werkgever heeft het in zich om inclusief werkgever te zijn. Iedere ondernemer kan inclusief ondernemen. Het kan, we moeten het alleen doen.

Tijdens de campagne ‘Ga ik je zien?!’ creëren we samen met ondernemers en werkgevers in Nederland een impact keten reactie. Samen ontdekken we de mogelijkheden van inclusief werkgeverschap. Samen verbinden we op weg naar een Nederland waarin iedere ondernemer met impact onderneemt!

Hoe gaan we dat doen?

De komende twee jaar gaan we met ondernemers aan de slag. We:

  • delen kennis over hoe inclusief werkgeverschap kan aansluiten bij de eigen bedrijfsdoelstellingen;
  • laten zien hoe een verplichte inclusieve doelstelling een kans wordt;
  • verbinden ondernemers met impact ondernemers en sociale coöperaties;
  • zetten in op een meer realistisch beeld van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dat meer realistische beeld is ook belangrijk. Inclusief werkgeverschap is uitdagend als je denkt dat ‘de doelgroep’ niet bij jouw bedrijf past.

Tijdens de campagne ‘Ga ik je zien?!’ gaan we ook met ongekende talenten in gesprek. Hierbij:

  • leggen we de nadruk op de talenten van professionals in plaats van wat niet kan
  • helpen we ongekende talenten zich te laten zien
  • verbinden we talenten met de juiste werkgever

Wat kan jij doen?

Samen realiseren we een maatschappij waarin iedere ondernemer met impact onderneemt. Samen creëren we een samenleving waar inclusie de norm is. Dat doen we door te laten zien dat wij ons inzetten voor een inclusief Nederland. Dat doen we door oog te hebben voor ongekende talenten.

Sluit je aan bij de kettingreactie met de meeste impact en meld je aan voor de impact keten reactie. Je hoeft hiervoor nog niet inclusief te ondernemen. Juist als je vragen hebt of uitdagingen ziet, nodigen wij je uit je te laten zien. We gaan je helpen de stap te zetten naar inclusief ondernemen.

Wil jij jouw verhaal delen om anderen te inspireren? Verbind jij je graag met andere ondernemers in jouw inclusieve missie? Laat jij als ongekend talent graag zien wat jij voor een werkgever kan betekenen? Word dan ambassadeur van ‘Ga ik je zien?!’ en nodig anderen uit zich te laten zien voor een inclusief Nederland.

Meer tips en tools vind je in onze toolkit, klik hier!

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via gijz@natuurlijkinclusief.nl of 06-18233493

Ga ik je zien?!