Organiseer je eigen lokale impact keten hub! Ga samen met andere lokale ondernemers in gesprek over inclusief werkgeverschap.

Een samenleving waarin iedere ondernemer met impact onderneemt, daar geloven wij in! Voor de ene ondernemer is dit iets gemakkelijker dan voor de andere. Soms leent je bedrijfsproces zich uitstekend voor het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Soms ligt impact creëren minder voor de hand. Toch is er altijd een manier die bij jouw bedrijf past!

Het is net als een kettingreactie: elke beweging telt mee. Een kleine knikker kan uiteindelijk een grote toren omver krijgen door zijn eerste kleine zet in de keten te geven. Zo is het ook met impact ondernemen: elke beweging in de keten telt!

Natuurlijk Inclusief® begeleidt lokale ondernemers in het creëren van een eigen lokale impact keten reactie.

Stap 1: Organiseer een startgesprek
We organiseren een startgesprek met een kerngroep van enthousiaste ondernemers. Samen maken we een lokaal plan.

Stap 2: Workshop Inclusief Werkgeverschap
Op locatie geeft Natuurlijk Inclusief® de workshop ‘Inclusief Werkgeverschap’. Lokale ondernemers worden uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Stap 3: Individuele D&I Versneller
Deelnemers aan de workshop ‘Inclusief Werkgeverschap’ krijgen een voucher voor een D&I Versneller in hun bedrijf. Op maat wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn voor impact ondernemen.

Stap 4: Verbind in een impact hub
Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Natuurlijk Inclusief® ondersteunt de lokale ondernemers bij het verbinden in een impact hub; o.a. met een toolkit.

Stap 5: Borgen van de impact
Elke ondernemer geeft en ontvangt. Door de vragen en voorbeelden met elkaar te verbinden, door van elkaar te leren en elkaar uit te dagen, maken we een blijvend impactvolle verbinding. Natuurlijk Inclusief® ondersteunt bij vragen en faciliteert de link met de landelijke beweging.

Sluit je bij Natuurlijk Inclusief® ook aan voor de Landelijke Impact Hub. Samen brengen we de hub in gang, samen bewegen we toe naar een Natuurlijk Inclusief Nederland. www.gaikjezien.nl